Annons
4 January 2013

Nya Tag och Nyårslöften

Är du en sådan där människa som gör Nyårs löften? När det nya året kommer så känns det som en naturlig sak att Börja om från Början. Jag tycker själv att det är skönt att genomgå en naturlig Cleanse tex i början av året, för att känna att man helt enkelt gör en stor grej av att köra igång igen. En början av vad som helst medför en unik, hög energi vibration, där Motivationen helt enkelt ligger i att man har en NY Chans till något. Känner du så? Jag känner mig underbart nervös, och förväntansfull. Inte på någon speciell händelse, bara tanken av att jag nu har helt nya möjligheter, erfarenheter och människor att träffa. Jag vet redan att det kommer att bli en berg och dal bana av höjdpunkter och djupa dalar – för så är livet. Personligen tycker jag egentligen att pressen av att hålla ett nyårslöfte är paketerat lite lustigt…det är nästan som att man halvhjärtat måste ha ett löfte lite för att det är ju så man gör på Nyår.

Den djupa motivationen att förändras kommer från insidan. Den som driver dig till att göra de viktigaste förändringarna, när du är som tröttast, vill ge upp som mest…det är DEN du vill komma åt!! Då är frågan, vad är det som driver dig framåt? Vad är det hos just dig, som är så viktigt, så att det är livsviktigt? Har du barn? Är det något i din sårbarhet som förälder och kärlek till dem, som gör att du vill vara ditt bästa jag? Är det kanske livs viktigt för dig att känna energi och glädje, intresse och vakenhet? Den som kommer av att man känner sig frisk och stark? Vill du vara med länge, ha en alert kropp, en nyfiken själ och fortfarande ork att göra det som gör dig gladast: kanske dela med dig av Livet till dina älskade? Har doktorn sagt att nu är det dags? Ärligt talat, det kanske kan vara så att du också vill komma in i ett par 28or i jeans modejang, och det är något som kommer som en present när man väl ställt om allt man ska för att leva väl, men att bara jaga en siffra kan vara det mest omotiverande målet. Den där siffran säger ingenting om hur du mår på insidan, och hur frisk och tränad du EGENTLIGEN är. Bara en tanke. Den kan vi utveckla en annan gång.

För mig har aktiv rörelse alltid givit mig kraft, styrka, terapi, glädje, och den har allvarligt talat givit mig en lust att gå vidare. I mina mörkaste stunder, och när jag befunnit mig i mina djupaste dalar. En annan motivation jag hittar på insidan är att när jag är stark nog att orka att ge mer till de jag älskar, så fylls jag själv av kärlek och glädje. Det är SKIT jobbigt att springa upp för backen varje dag. Att ständigt, dag ut och dag in följa mina egna råd (för vet du vad ibland har man helt enkelt varken LUST eller TID)…Men för mig är detta min livs lina på alla sätt. Inte ett Nyårslöfte utan ett varje dag ut och dag in löfte. Inte en handling som är rotad i något som kan försvinna, utan rotad i mina känslor och min kärlek för mig själv och mina med människor. Sätt dig ner och fundera lite, vad som egentligen är det allra allra viktigaste som driver dig. Börja där. Sedan kommer varje dag att kännas som ett Gott Nytt år!!!

Lev Högljutt!!!!

Important Enough

 

 

Kommentarer

Inga kommentarer än.

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar