Annons
27 December 2009

Om Barbie-idealen 3

Jag har fått benämningen ”Den Naturliga” på gymmet dit jag tar min klienter. Alla fitnesstjejer här har gjort någonting på sin kropp, vare sig det är ett överflöd av Botox, eller Collagen i läpparna. Jag har lärt mig att i vissa få mäns ögon är ”Den Naturliga” en komplimang, även i LA!

En annan gang berattade min fantastiskt vackra vännina, olivfärgad hy, gröna ögon fulla av liv, ett hjärta av guld, engagerad i välgorenhet och andra osjälviska aktiviteter, om när hon dejtade skådespelarkillen, och blev riktig kär. Efter ett tags intensivt dejtande ringer han och ber henne med djup och allvarlig stämma att få talas vid, på neutral plats, om någonting väldigt viktig. ”Nu blir det giftermål!” jublar min vännina inombords. Vid mötet stirrar han djupt in i hennes exalterade ögon, och säger: Vi kan inte fortsätta det har förhallandet om du inte gör något åt dina cellulliter. De gör mig så fruktansvart avtänd!”. Då reser hon sig och går. Han trodde val att hon rusade till gymmet…

Läs mer om:  Ideal

Kommentarer

Inga kommentarer än.

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar