Annons
7 April 2010

Passionen som lyfter träningen

Min klient har börjat på yoga – på grund av en riktigt snygg yogainstruktör. Hon har nästan en liten oskyldig tonårscrusch på den ståtlige, varmhjärtade, och extremt böjbara Brian Kest (superyogastjärna I LA), och hon berättar att hennes passion för positioner, speciellt Down Dog, har tagit en helt ny form!!

Han skapar en kärleksfull stämning med humor och affirmationer i den varma yogastudion, och både kvinnor och män känner ny inspiration, och attraktion. Det hjälper att han leder klassen med bar överkropp, och att hans välmående muskler glänser i dunklet av stearinljusen. 
Det är inte bara attraktion till honom, utan till sig själva, sin egen kropp som tar nya former. Han är spegeln som de kan se sig i.

Att hitta någon som leder dig väl, eller att hitta en rörelseform som är inspirerande, skön och spännande, är nyckeln till välbefinnandet och motivationen. 
Min klient har anorexi i bakfickan, och mycket handlar om att känna att det är skönt att röra på sig, och att det inte är ett tvång eller kompulsivt agerande. Hennes förvandling är obeskrivbar. Den lyfter mig, den lyfter henne och jag hoppas att hennes historia kan lyfta dig också.

 

Kommentarer

Inga kommentarer än.

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar