Annons
14 February 2012

Puss På Valentines Day

Valentines Day får Amerikanarna att vara kära en hel dag!! Jag firar den med en ny tränings fas, Olympiska Lyft-och en Lauren Hill konsert ikväll!! Min goda vän Kristina Forest som är en jätte duktig och otroligt kunnig tränare på Equinox där vi båda jobbar, ska hjälpa mig lyfta super tungt. Min specialitet och mitt ultimata träningsfokus är verkligen att finna balansen i träningen, dvs om man kör styrka och power, så MÅSTE man träna lika delar flexibilitet, återhämtning och balans/koordination. Olympiska Lyft och tung styrke träning är något Jag behöver jobba mer på, eftersom jag ÄLSKAR att köra galen uthållighets träning tills jag känner att det gått lite för långt… Alldeles för ofta ser jag människor (oftast på gymmet faktiskt) som tränar utan någon som helst balans. Resultatet man vill uppnå verkar inte komma från egna behov, utan kanske från vad omvärlden prackat på, och alla är vi otroligt mottagliga eller hur? Det är lättare och så mycket mindre komplicerat att följa med strömmen-men med detta sagt så tycker jag väldigt mycket om att trenden i Sverige i det stora hela verkar vara Wellness och Träning just nu. Wellness Revolutionen har Gone Nordic! Såhär på Valentines Day (läs alla dagar!!) så vill jag ge dig kraften att lyssna på vad din egen kropp kräver får att uppnå balans!
Puss På Valentines Day

Kommentarer

  1. Hälsokick,  16 February, 2012 21:49

    Söt bild =)

  2. spachefen,  22 February, 2012 0:49

    Det är förvånansvärt få som vet hur man ska lägga upp sin träning för att skapa balans.I mitt jobb möter vi så många människor som tränar för att vara hälsosamma men egentligen inte har tillräcklig kunskap om vad man vill uppnå med sin träning.Det känns som om det finns ett stort behov av att få ut det budskapet lika mycket som man pratar om träning i samband med viktnedgång.

  3. tanja,  22 February, 2012 23:45

    Jag håller absolut med!! Det är ibland tyvärr mer fokus på beståndsdelar för sig som helhet, än alla beståndsdelar tillsammans son helhet dvs balans!

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar