Annons
8 February 2011

SÅ är man 40!

Min födelsedag firades verkligen med buller och bång!! Jag kan inte med ord förklara den kärlek jag känner för mina nära vänner som öst kärlek över mig i alla år, och nu också skapat ett minne för livet…Jag är ödmjukt tacksam att jag är omringad av sådana starka, vackra själar..en annan har ju TUR! Haha..De finaste gåvorna var att jag blivit tillfrågad att bli Gudmor,  jag har ju inga barn själv men längtar så till solstrålar, och en annan gåva var en bok med foton och texter från alla mina vänner. Ni vet sådana vänner som kommer IN genom dörren när alla andra går UT…Jag känner mig starkare och gladare, tramsigare och klumpigare, and I love it!!! Grattis till alla Vattumän den här månaden, tänk på att: Aquarians are Destined for Greatness, or Madness! (från HAIR the musical)

Checka också min websida www.loudfitness.com för MEDLEMMAR! Där kan ni få ladda ner träningsprogram, fakta artiklar, och mat råd!

 

Live Life Loud!!

Kommentarer

  1. Petra Axlund Stegman,  09 February, 2011 15:20

    Välkommen i klubben!!! I´ll tell ya: livet börjar vid 40. =)

  2. tanja,  20 February, 2011 21:22

    Im IN!!!!!!!! woop woop!!

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar