Annons
31 January 2010

Så hittar du formen med din kvinnliga intuition

Mycket av det jobb jag utför med mina klienter, är hur de lär sig att lyssna på sin kropp, och sin intuition. Vi vanliga dödliga lever i en vardag, som ofta går så snabbt att det är lättare att lyssna på yttre röster som säger hur vi ska tänka, känna och se ut för att vara lyckliga och glada. Men det är inte annorlunda för dem som är i film- och musikindustrin. De måste leva upp till en standard som nästan ar omöjlig eftersom det är de som bestämmer höjden på ribban. Fotografier och TV är deras intima fönster ut mot verkligheten. Mitt motto är först och främst: Lär dig lyssna på ditt inre, din kropp och din själ.

Ja men hur gör man då? Och vad är egentligen Intuition? Intuition, känslan av sanning eller fakta som INTE är baserad på ens intellektuella förmåga att resonera rationellt. Tex, som när du går in i ett mörkt rum, men ända känner du på dig att det finns någon där, utan att veta om det. Ju mer information och utbildning vi har, desto mindre intuition verkar vi lita eller lyssna på. Trots det, så kan vi ju inte säga att vi aldrig har känt av fenomenet, eller hur?

Tillsammans med min träning så guidar jag mina klienter inåt igen, tillbaka till sin egen kropp och själ. När vi börjar lyssna på var egen inre röst, så skärper vi inte bara var intuition, utan kroppen börjar förändras, och släppa taget. Istället for att piska den i form, så kan den nu blomma och transformeras till vad de egentligen vill vara: stark, kvinnlig, energisk och vad är sexigare än det?


Kommentarer

Inga kommentarer än.

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar