Annons
4 October 2010

Saker som gör mig Glad..och lite Galen…

Idag är det total värmebölja i LA!! Man har aldrig räknat 115F (46C) här och det gör alla inklusive mig, lite galen, även om jag verkligen älskar hetta!!  Till råga på allt så har jag påbörjat ett fettbyggarprogram med min vän Patrik Nilsson, stjärnbodybuilder-tränare på Sunset Equinox!!

Det kan ju vara lite svårt att veta vad man ska göra när det är så här hett ute…men för att göra det bästa av situationen så vill jag då slå ett slag för gymmet!! Perfekt temperatur vare sig det är för kallt eller varmt ute…peppa innan med en inre bild av vart du är påväg, spela de fetaste rytmerna i din mp3, och skicka iväg en text till en likasinnad om att du behöver pepp!!

Har du tänkt på vad det är som får ditt blod att hetta till, din energi att gå upp, din livslust att bubbla…? Det är kanske någon som får dig att känna så, eller något…:) Vad Härligt!!!!!


Live Life Loud:)


Kommentarer

Inga kommentarer än.

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar