Annons
26 November 2012

Sista dagen på slottet

Jaha så var man påväg hemåt då. Ja, hemåt är ju palmer och 25 grader så det är inte så att jag klagar, utan tvärtom, ett trevligt konstaterande. Min 8 veckor i Stockholm har bjudit på diverse överraskningar, insikter, genombrott och kanske lite vila. Inte mycket. Men lite. Framför allt har jag fått vara med om andra människors livsförändring, vilket kan vara det som på alla sätt roar och och inspirerar mig mest. Att se nya människor växa fram från under år av övervikt och dålig självkänsla är som tändvätska på min eld…När man är med om en sådan här sak som också filmas, så hamnar man ofta i situationer man aldrig trodde man skulle finns sig i…i explosionen blir resultatet en sorts starkt lysande stjärna som skapats!! Jag vill tacka min medarbetare och vän Mårten Nylen, som alltid har min rygg (och jag hans). Tacka fina Krigare som kämpat och kämpat, och visat att de förtjänar det de önskat för sig själva. Tacka en produktion som kommer att göra det möjligt för er att bli inspirerade, kanske skratta, gråta och bli arga, för att det paketerat det i ett TV program. Om det finns en sak jag lärt mig under alla dessa veckorna så är det att man lär sig mest under press och när man är som mest obekväm, och det här gäller verkligen alla. Likaså har alla Tappra krigare bevisat att man Kan om man Vill, bara man verkligen Vill. Och den inspirations vågen kommer jag att surfa på länge, länge, länge… Tack för mig, vi hörs från LA!!

Lev Högljutt!

Tanja

Kommentarer

Inga kommentarer än.

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar