Annons
17 October 2012

Skratta med B.A.B.Y. sisters

Igår var PRECIS vad jag behövde! Ett gäng spralliga tjejer, på samma plats för ett Phototshoot för B.A.B.Y. Intresse gruppen för Kvinnor som har en passion för Fitness och Hälsa, sammantrollad av fru Malin Nylen en fantastiskt kvinna full av ideer och hjärta!! Slagordet för B-A-B-Y är True Yourself, som helt går i anda med Live Life Loud! Var ärlig mot dig själv, finn din passion, lev den!! Det finns bara en människa som är proffs på att vara dig själv, och det är du. Tack tjejer för att jag fick skratta…det behövdes!! Ja ni ser ju själva!B.A.B.Y. sisters

Kommentarer

 1. Ivana,  21 October, 2012 17:58

  Hej bästa Tanja, hope all is good with u.

  Jag hoppas starkt på att få svar på denna kommentar och att du ser den.. jag vill så hemskt gärna komma i kontakt med dig ang träningen men vet riktigt inte hur jag kan göra det? Så mitt enda val är nu att pröva här på bloggen och hoppas verkligen på att jag får ett svar ifrån dig då det skulle betyda så oerhört mycket för mig! Skulle uppskattas stort skall du veta!

  Du är en helt fantastisk kvinna och jag ser ju bara på dig hur du brinner för träningen LOVE IT!! Letat efter en urgrym PT i månader men lyckas inte finna någon.. men du är helt klart bäst!! Och jag hoppas så på att kunna få ett svar ifrån dig.

  Må så gott!

  Kind Regards
  Ivana

 2. tanja,  23 October, 2012 14:45

  Hej Ivana!! Haha TACK för dina ord ju! Jag befinner ju mig för tillfället i Stockholm, och har träffat flera fantastiska tjejer som är PT…och jag varmt kan rekommendera. Om du emailar mig ditt info till tanja@loudfitness.com så ska jag skicka dig vidare om jag kan…Tjingeling!

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar