Annons
27 September 2010

So Hollywood…

Nu e jag tillbaks i LA igen, och även efter 15 år (kan inte fatta det gått så lång tid, jag känner mig sååååå Skånsk) så förvånas jag av LA living! Och det faktum att jag försvarar det så ofta :).

När jag flyttade hit för 15 år sedan så var det fokus på studier, och inspirationen jag fick av människors öppenhet och träningsanda. Då märkte jag inte galenskapen lika mycket som jag kan göra nu och skratta åt det.

Häromdagen hajkade jag högt uppe på berget med några vänner, en iPhone klonkar till (iPhone? I naturen?) och min vän tittar på sin sms och utbrister “my friend is asking who does my Botox!!??”. Paradoxen mellan en vandring ute i naturen, och en klockren botoxförfrågan, fick mig att skratta högt!

Senare samma dag, på ett lunchfik utanför Equinox-gymmet (samma vän) “there is that guy that looks like P Diddy-he has been at the gym for 3 hours!” vardvid jag var tvungen att påpeka att det verkligen var P Diddy.

Ja, och så här kan det vara, som att bo i en dokusåpa ibland. Men större delen av tiden är det Grovt knäcke och ägg till frulle (Kalles Kaviar om jag har tur), se skådisar svettas grovt, egen träning med blodsmak i munnen, allehanda vardagsliv, middag med nära och kära, och så läggdags!! Glammigt va?? 😉


Läs mer om:  Hollywood

Kommentarer

 1. MiniZillen,  28 September, 2010 15:41

  Allt är väl relativt…eller vad man brukar säga. Glammigt jämfört med mitt arbetslösa liv, ja det tycker i alla fall jag. Är det inte alltid lite vardagslyx (eller glam) med att ha fördelen att jobba med något man älskar? NJUT! 😉

 2. jens nilsson,  01 October, 2010 16:50

  Hej Tanja, kul att följa deras kamp och ert arbete i BL Sverige.
  Rekommenderar dig att testa Fitness Coffee i USA http://www.fitnesscoffeeusa.com/
  Ett riktigt gott kaffe där man tillsatt 16 örter o kryddor som var för sig har positiva egenskaper….en Italiensk produkt.
  Finns även i Sverige http://www.fitnesscaffe.se
  Hälsn. Jens

 3. tanja,  05 October, 2010 1:25

  Tjena MiniZillen-DU HAR heeelt ratt!! Det ar klart det ar relativt, jag menar nog att folk som laser det har kasnke tror att man lever ett glammigt liv i Hollywood, men du ska veta at jag ar helt och hallet inforstadd med och UPPSKATTAR det faktum att jag gor vad jag alskar. Det kasnke later overdrivet passionerat;) men jag tanker pa det nastan vare dag-att jag verkligen ar en lyckligt lottad manniska. Hoppas det loser sig med arbetslosheten i ditt liv snart…

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar