Annons
12 March 2010

Spinkishysterin har gått för långt

Jag tror att man kan finna en balans när man börjat acceptera den arbetande, svettande, operfekta kropp man har.Därmed vill man den väl och finner motiveringen att äta hälsosamt och motionera. Eller?

Tänk till ett tag medan jag berättar historien om min klient som hade fanatiska viktproblem och jämförde sig själv med nya, fräscha och sexiga (läs trådsmala) skådespelerskorna som kläcks varje dag. Innan hon blev gravid, brottades hon ständigt med viktdjävulen, TROTS att hon är vacker, smal och jätteframgångsrik. Hon räknade kalorier och ALLT hon stoppade i munnen. Men nu, efter att hon blivit mamma, har hon hittat en kroppsacceptans, och var vackrast på hela Golden Globe-galan!

En Hollywoodstudie visade att en tredjedel av alla tjejer på TV är på gränsen till undernärda, och det är ju lika oroande som att vara farligt överviktig. Spinkishysterin har definitivt spårat ur. Jag tar hand om min kropp som om den vore ett barn, med tålamod, kärlek, rätt näring for att den ska funka och mycket acceptans och flexibla gränser. Och man får massor tillbaka! Sex är bäst när man tycker om sin kropp, och aj vad bra det kan bli då!

Live Life Loud

Ha en underbar nästan-vår!

Tanja D

Läs mer om:  Hollywood, kroppsfett, perfektion

Kommentarer

Inga kommentarer än.

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar