Annons
14 June 2012

Stjärnspäckat på Equinox

Jag har flera klasser på ett gym som heter #mce_temp_url# Det finns flera olika i stan (lilla LA) men det jag jobbar på är det som får mig att fnittra mest. Där år det så stjärnspäckat så man blir förvånad även om man inte är så lätt impad! Själv är jag såklart eld och lågor att promota och inspirera HÄLSA så jag traggar på alla det STORA grabbarna att ta min klass Bendable Body som är en Dynamisk Stretch klass med olika typer av stretch tekniker. Jag har haft Gerard Butler där, Max Beesley, Mike Myers och sist men inte minst WOLF från Gladiatorerna!! Tyckte väl alla såg lite rädda ut:) Det coolaste av allt är ändå att de hör stora, maffiga sexiga männen blir så tacksamma att det fått tillfälle att sträcka sina tajta armar och ben i en timme utan att behöva göra Yoga eller att ta en privat tränare till hjälp. Härom dagen, när jag stod och traggade om att stretching är lika viktigt som att träna styrketräning, så tittade en ytterligare stor stinn jätte på mig medan jag babblade. När jag var färdig tjötad och frågade honom om hans atletiska bakgrund så log han lite snett och sade : “Ja Jag spelar Amerikansk fotboll, my name is Terrell…”. Jaha sa jag och tyckte att då var det ju ÄNNU viktigare att stretcha!!! Innan han visste ordet av det så vände jag på klacken, medan jag hojtade “Vi ses imorgon kl 11 på Bendable Body!!!”, och gick ifrån Terrell Owens, en av världens mest kända atleter. Man missar en del om man inte hänger med i svängarna!!

WOLF Gladiatorerna

Kommentarer

Inga kommentarer än.

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar