Annons
31 March 2012

Stolt att få vara med på flera Hörn!

Oj nu har det gått ett tag sedan jag skrev. Arbets takten trappades upp med ny launchat Coaching Program och nya kunder. Mitt i röran följer jag med på de nya tappra Biggest Loser deltagarnas resor. Bara genom Facebook tyvärr eftersom jag inte kan titta på TV4 play härifrån, men FaceBook är faktiskt bra för något iallafall. Nyfiket och imponerat har jag sett deltagarnas kamp och otroligt POSITIVA anda, och varje gång har det inspirerat mig att göra något nytt eller bara säga något till mina egna kunder. Det blir som små ringar på vattnet av krigar anda, framgång, kämpar glöd och vinnarskalle.  Just på det sprider sig bra, glad och kärleksfull energi. Om någon är framgånsrik, var glad för deras skull. När du verkligen glädjs för dem så ändras hela kroppskemin. Jag kommer aldrig att sluta förespråka positiva val, att styra sina känslor i kärlekens tecken. Visst blir jag också nedstämd ibland av de som ibland säger “så glad kan man väl ändå inte vara hela tiden?”. Men inte nedstämd nog! Livet är en berg och dal bana för alla (utom för vissa yogis jag känner som jag SVÄR har det där Buddha leendet på munnen ständigt), och tricket är kanske att lära sig vart man ska spänna till och vart man ska slappna av så man inte ramlar ur vagnen! Vad tror du? Ett stort TACK för all INSPIRATION jag fått av ALLA deltagare på BL 1 och 2. Från min lilla hörnplats här i LA. Nu ska det Springas på Warrior Dash:) http://warriordash.com/

Lev Livet Högljutt!

Läs mer om:  Biggest Loser, Buddha, inspiration

Kommentarer

 1. Karina,  14 April, 2012 13:19

  Hej Tanja! Tänkte ta mod till mig och skriva nu. Det är så att jag gått upp en massa i vikt och skall nu börja träna. Är jättepeppad. Mitt största problem är att jag har blivit kobent :S. Jag tror jag har fått mest av fettet på låren, både insidan och utsidan så det gnager ihop då jag går. Utan att skämta ser det ut såhär,
  http://cdn.hivehealthmedia.com/wp-content/uploads/2010/06/jennifer-nicole-lee-before-1.jpg

  Alltså jag ser ut som BEFORE. Kan man med rätt träning få bort att benen går ihop? Vilken träning ska jag satsa på?

  Känns jobbigt.

  Kram K.

 2. tanja,  20 April, 2012 2:20

  Hej K
  Att vara jätte peppad är en BRA början! Gratulerar! Nu är det dags att ta tag i hälsan:) När du börjar träna och stärka dina muskler så balanserar kroppen ut sig, och form och hållning blir bättre. Lägg till något yoga och stretch pass också, så får du bra balans på stryka och flexibilitet. Det här brukar oftast leda till starkare rygg såklart (när man tidigare kasnke haft ryggont), core kontroll (där magen var så svag att inget funkar) och effektiva ben och armar!! Själva vikt nedgången händer naturligt när du börjar träna regelbundet, och har en BRA kosthållning, vad som nu funkar för dig. Mitt råd är att redan nu staka ut del mål och långsiktiga mål, kanske ett helt år framöver. För att du ska få den kropp du förtjänar behöver du tålamod, vilja, stöd och en bra plan!! Bestäm dig, och kör hårt!!! Leta efter tips etc i min USA blog eller mina många kollegors websajter. Det finns mycket bra info överallt, men jag kan lova dig att du REDAN har allt du behöver. Om du inte har bestående men från barndom etc, och det är din viktuppgång som format din hållning nu, så vet jag med säkerhet att du kan förändra detta!!Lycka Till!

  T

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar