Annons
1 December 2011

Stolt Faster till Mr Sweden

Förra veckan på självaste Thanksgiving så får jag ett Skype samtal från min kära brorson Marco, att han vunnit tävlingen Mr Sweden, och att han nu ska gå vidare och representera Sverige i Thailand finalen för Mr World! Snacka om stolt Faster. Jag började hojta och glädje hoppa på LA Auto show där jag befann mig för tillfället av någon konstig anledning (men varför inte?). Eftersom jag själv inte har några barn så är mina syskon barn de jag lägger all min mamma kärlek på, och vare sig det är uppkörning för körkort eller Mr Sweden final så backar jag upp 100%, och myser mest när jag ser dem vara starka och atletiska. Någonstans i hemlighet så tar jag åt mig det faktum att de är så tränings och fitness intresserade. De säger trots allt ALDRIG nej till en tränings runda med Faster/Moster.  Snälla klicka på länken eller klistra in den i din browser och rösta på Marco. Den som får flest Like på sitt foto går direkt till top 15 på tävlingen! Tackar så mycket:)

http://www.facebook.com/groups/204100659670081/

LiveLoud!

Kommentarer

Inga kommentarer än.

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar