Annons
7 October 2012

Testar Stockholms Fitness Puls

Nu har jag varit på plats i en vecka, och Sverige sportar med UNDERBART höstväder fortfarande. Början av min arbets höst i Stockholm har pushat mig rakt ut från min Bekväma Zon…det vill säga, bäst läge att utvecklas!! Mitt i alltihopa är jag på en quest att hitta de bästa fitness klasser och upplevelser medan jag är här! Om ni har förslag så HOJTA!!! Jag har testat Cross Fit, tänkte att det äääär ju så populärt på alla sätt, måste få lukta och känna på vad hypen är om…Likaså tog jag en första spinning vilket också är en av mina mest svårflörtade grenar. Jag gav mig in på en lång cykel tur med rock musik, vilket fick mig själv att  tvivla starkt på mina val. Således ingenting som gav mig en våldsam livslust. Jag vill testa ALLT!!! Zumba, klasser, bootcamp, VipR, Yoga, gruppmeditation, vad det än är GE MIG TIPS!!! Viken är DIN Favorit Klass och Favorit Instruktör?? Nu ska jag ut och springa med solen i ansiktet och den friska luften vinande runt mig…Sverige Är Fantasiskt!!

Live Life Loud!!

Kommentarer

  1. Kalle,  07 October, 2012 22:52

    Hej Tanja! Tråkigt att du inte gillade mitt spinningpass, hoppas du hittar något du gillar. Om du ska ge Crossfit en ärlig chans rekommenderar jag att prova någon av Boxarna som Nordic, Solid eller Concor. Lycka till! // Kalle

  2. tanja,  11 October, 2012 7:37

    Kalle!!! Haha Jag är OTROLIGT svårflörtad vad gäller spinning och cross fit, och rock är nog bland det värsta jag vet!! Vilken double whammy för mig liksom. Jag är ständigt IMPONERAD av svenska instruktörers kompetens och professionalitet, så all respekt till dig, absolut inget personligt. Tack för tipsen om klasserna…som du märker försöker jag mig på allt jag kan medan jag är här!! Zumba, göm dig, för här kommer en som ser ut som Janne Långben och ska försöka skaka på de icke existerande höfterna hahaha. Ha en Underbar dag!

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar