Annons
8 September 2012

The Wellness Revolution

Wellness Revolutionen

Jag tror inte att ni undgått att upptäcka att vi går emot ett medvetande som handlar om att Må Bra. Från att de sista årtionden har handlat om teknologi och nya sätt att upptäcka och diagnosticera sjukdom, sa har början av 2000 talet präglats av Wellness-viljan och kunskapen att generellt må bättre. Det handlar om att förebygga sjukdom, att finna sin relativa hälsa , and bry sig om sitt fysiska och mentala, och att lära sig ta hand om oss själva igen. Wellness industrin är i vår erfarenhet något som ger oss Yoga åt allmänheten, information om hur viktigt det är med vätske intag, och hälsosamma tips om dieter och träning och HUR det påverkar vår vardag.

I USA är Wellness industrin nu en trillion industri. Industri ar inspirerad av forskning I biologi och cell biokemi. Länge har samhället varit fokuserade på sjukdoms bilder och således fungerat reaktivt, men med Wellness industri behandlas problemen proaktivt. Ideen ar inspirerande och motiverar alla att vara med på ett hörn, eftersom resultaten lovar hälsa, energi, och långsammare åldrande. Vem vill inte ta del av ett bättre och hälsosammare liv? Vad är det som gör att vi alla suktar efter att må bättre?

Under en väldigt lång tid så har relativ hälsa for många varit en självklarhet, och för många andra har fokus varit på kroniska ryggbesvär, ledgångs reumatism, milda depressioner och på de senaste åren även I Sverige övervikt som leder till en hel harang med symptom. Med Wellness har vi tillgång till redskap och information som inte behöver kosta så mycket pengar, man behöver inte ha speciella färdigheter for att ta del av det, och resultatet är ändå att man kan uppnå sitt bästa liv under ens egna omständigheter och livs situation. Det skapar nya sociala tillfällen och ger en helt ny mening till en själv bild och själv kansla. Wellness säljer sig självt!

Självklart som ni förstår så är det en personlig Revolution for mig och mina kollegor, vars liv ar dedikerat att att hjälpa andra finna sitt bästa jag, och ett hälsosamt leverne. Resultaten ar obetalbar motivation for en sådan som mig, som alltid har funnit glädje I att leva medvetet, känna av livet på gott och ont,  och funnit extas i att röra på mig. Jag är glad att flera enorma globala förändringar har sagt ifrån, från tobaks industrin, till McDonalds förändringar i menyn, och ökat medvetande om växthuseffekten och vad vi kan göra för att leva lite bättre och hälsosammare. Det sociala och kollektiva medvetandet är långsamt dirigerat mot hälsa och välgång, och möjligheter som inte funnits tillgängligt for alla. Speciellt inte de som ar “vanliga” medborgare I det västerländska samhället. Vem har tid att tänka på vitamintillskott, och källsortering?

Wellness Revolutionen visar sig i det mesta vi gör idag. Om det inte handlar om någon sorts näring: mat, tillskott, vitamin brist etc, så hor och laser vi ständigt om tränings tips: rygg hälsa, nack hälsa, sov hälsa, ämnesomsättning, hälso restauranger och hälso produkter, och framför allt att vi har TILLGÅNG till att må bättre allihopa. Kan ni tänka er: lite bättre än igår, och i förrigår. Det kallar jag ett ljus i tillvaron! Och det här är bara början. Enligt Paul Zane Pilzer, som har skrivit The Wellness Revolution, så kommer inte bara industrin att utvecklas lavinartat, utan vi kommer att förändras positivt med den. Detta är bara början. Välkommen till 2000 talets revolution: The Wellness Revolution!

Live Loud!!!!

 

 

 

Kommentarer

Inga kommentarer än.

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar