Annons
24 February 2010

Tillsammans är vi starka…!

De som har tränat mycket och försökt tappa de där sista två kilona kan skriva under på att de är de svåraste att få bort. Då blir det genast en jakt efter kalorier, men när idealvikten närmar dig håller kroppen den fast i det lilla den har.

Maten är definitivt lika viktig för överviktiga och otränade, men på ett annat satt. Att lära sig hur man äter rätt, och få koll på impulsivt matbeteende är annorlunda än att äta för att på bästa sätt minska det lilla underhudsfett man har kvar. Men båda handlar om att använda sig av den kunskap man redan har om mat och dylikt, och om att lära sig näringsinnehall i olika matvaror, och vad som menas med riktig och hälsosam mat.

För att ett nytt sätt att leva ska ha en positiv långtidseffekt så måste man ju ha de RÄTTA REDSKAPEN, eller hur!? Ibland är det nästan helt omöjligt att veta vem eller vad man ska tro på när det gäller alla galna dieter, träningsformer och hur man når sitt bästa jag. MåBra tillsammans med www.loudfitness.com guidar dig med utforskad fakta, oändlig passion hos oss som ger er information, och ett brinnande begär att hjälpa er att få en bättre livskvalitet genom att peppa och stötta. Tillsammans är vi starka!

Live Life Loud!!!


Läs mer om:  motivation

Kommentarer

  1. Aina Hurtig,  25 February, 2010 19:39

    TACK Tanja! Du är oerhört inspirerande och duktig på det du gör!
    Fick tipset att läsa dina inlägg från Puppyts triathlonklubb som är ett gäng grabbar – så det är inte bara kvinnor med viktnoja som läser dig med behållning!
    Jag kommer att läsa dig mycket framöver. =)

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar