Annons
4 August 2011

Träning tillåter mig att leva!

Jag kan inte säga det tillräckligt många gånger!! Min träning tillåter mig att LEVA! Det ger mig kraft och energi till allt jag vill ha kraft och energi till….jag kan inte ens förklara i ord, för det får mitt hjärta att banka som på en nyförälskad tonåring..men jag ska försöka. Det kan verka monotont, eller kanske tom lite tjurskalligt (och ja det är jag verkligen) att dag ut och dag in träna och äta och sova med en Skalman mat och sov klocka. Kanske tom lite trist. Tur för mig att jag gillar det. Det ger mig mitt jobb. Ett jobb där jag får vara med om totala transformeringar i fysik, attityd och energi hos andra. Till det bättre!! Det ger mig energi. Energi till att ta en glad jogging tur i gamla staden vid havet på min semester, känna sommarbrisen föna mitt hår, och solen baka mig gyllenbrun. Det ger mig styrka och böjlighet som i sin tur gör min kropp redo för långa flygturer i obekväma och flygplans stolar, och fitness för hårda britsar och långa väntetider på flygplatsen. Billiga resor är inte alltid bekväma men jag får iallafall se världen!! Hälsosam mat är nästa alltid tillgänglig, grönsaker, frukt och någon köttbit eller ägg…Jag är inte alls dyr i drift och brukar packa Wasa knäckebröd vart jag än vänder mig. Jag ser världen från en bergsvägg eller en zip line. Ibland en fallskärm eller en rafting båt. Jag springer, dansar, spelar boll och studsar med barnen. Det är min terapi och min energikälla, och jag är evigt tacksam att jag får, att jag vill och att jag kan göra det. Träna. Så enkelt är det.

LIve Life Loud!!!

T

Läs mer om:  Livsglädje, Livslust, Motivering

Kommentarer

 1. Sandra,  06 August, 2011 5:30

  Wow – pepp! Härligt, tack! 😀
  Jag ska nå den känslan en dag! =)

 2. Handan,  09 August, 2011 16:18

  WOW! Du lyckades verkligen fånga allt det underbara det medför att ta hand om sin krop och därmed sin hälsa!!

  Är själv för sund livsstil med rörelse, kost och tänkande. I mitt fall är det yogan som kommer främst, som jag nyligen åkt till Indien för att lära mig mer, men även löpningen ger mig en enorm frihetskänsla!

 3. Monica,  18 August, 2011 22:28

  Jag förstår att du känner stor glädje över det liv du får leva! Jag älskar de stunder av träningseufori jag får uppleva även om de inte är så många. 🙂

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar