Annons
1 January 2010

Träningen – min Livskraft

Min träning är min Livskraft. Jag har lärt mig att träna på ett nästan meditativt sätt, där fokuseringen är total (självklart inte alltid) och min kropp rör på sig för att förnya sig och leva. Självklart är det här en process som vuxit fram genom fysisk träning, meningsfullt fokus och repetition, repetition, repetition. En dag i taget, en vecka i taget, och en månad i taget.

När jag är sjuk, sa tränar jag inte. När jag är frisk, så följer jag min plan, för att jag vet att i det stora hela så är tiden och mödan jag lägger ned på min hälsa, värt varenda svettdroppe, och minut. Så ser verkligheten ut.

Jag insåg tidigt att min hälsa är ett privilegium som jag vet att jag är lyckligt lottad för att ha, och vill ta hand om med öppna ögon.

Läs mer om:  hälsa

Kommentarer

  1. Ellen,  12 January, 2010 19:39

    Tanja, du är en inspiration för oss alla! 2010 blir ett riktigt kul träningsår, tror jag!

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar