Annons
5 May 2010

Trend 4: TRX

TRX-systemet är fokuserat på två långa breda nylonband som man hänger i taket. Från dessa hänger man, snurrar, hoppar, gör armhävningar, magövningar etc…och de förändrar en traditionell styrke- och flexibilitetsträning till en helt ny workout! Ju mer du förändrar din lutning, desto hårdare får kroppen jobba.

Om du använder TRX-systemet så MÅSTE du använda bålen på rätt sätt, annars kommer du inte ens upp i banden. Jag tror själv att det här systemet kommer att slå igenom stort, framför allt hos den grupp som tränar mycket och på riktigt allvar. Den har blivit en abslout favorit hos mig på senaste tiden. Den aktiverar den egna kroppstyngden och är effektiv på alla plan.


Läs mer om:  träningstrender, Trender, TRX

Kommentarer

 1. Maria,  06 May, 2010 11:25

  Hejsan!
  Jag har en lite fråga…
  Har börjat löpträna efter ett schema sedan 1 månad tillbaka och håller en hyfstad strikt “gi-diet”.( springer minst 35 min/gång)
  Mitt mål är att gå ner 4-5 kg. Problemet är att jag på 1 månad endast minskat 1 kg…
  Hur ska jag bära mig åt för att gå ner mera??
  Hälsningar Maria

 2. tanja,  10 July, 2010 14:28

  Hej Maria
  Det är alltid svårt att svara på sådana här frågor rent generellt, men jag ska försöka ge dig ett ar riktlinjer så att du kan orientera dig. För det första så tycker jag att 1/2 kg i veckan verkar rimligt och då är det inte en jämn nedgång varje vecka. Du är på god väg men bör nog öka din löp runda, börja räkna kilometer och variera dina distanser. Lägg till flexibilitets träning i ditt program eftersom kroppen oftast inte fungerar med att bara förbränna utan måste få jobba muskulärt också emellan löpvarven. Vidare så är det väldigt viktigt att äta tillräckligt, och inte för mycket. Att vara på en GI diet kanske inte är det optimala för just dig? Se till att balansen mellan dina näringsämnen är bra. Om du har funderingar så kan min blog på http://www.loudfitness.com hjälpa:) Lycka till!
  MVH Tanja D

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar