Annons
7 May 2010

Trend 5: BOSU med vikt inuti

Den här träningsformen är baserad på funktionell bålträning såklart. Nu när fitnessvärlden har fokserat på båltraning så pass länge så är det dags att hosta fram en ny produkt, och i det här fallet en mindre och hårdare balansboll, med vikt i form av grus inuti. Själva bollen är tyngre att lyfta, och när man sveper den fram och tillbaka, så förflyttar sig vikten, och för att då stabilisera kroppen så använder man bålen. Vilken grej!!

Efter balansbollen, som nog är ett av de VIKTIGASTE redskapen inom träning just nu, så har de har tillverkarna tagit bålträning till en helt ny nivå. Detta är ocksa en het ny träningsform, som verkligen är effektiv och smart, speciellt i gruppklass-situationer!

Kommentarer

  1. Mia,  10 May, 2010 13:45

    Hej. Kate Beckinsale är min favoritkändis, hon ser ut att må bra och ser helt fantastisk ut! Vad exakt tränar hon för något? Hörde att du ska vara med i Biggest Loser som tränare, vad roligt för dig! 🙂 Du är toppen. Stor kram

  2. tanja,  10 July, 2010 14:22

    Hej Mia
    Kate tränade mycket löpträning och var på en ganska strikt diet. Mycket lätta vikter och höga reps. Tränade väldigt hårt för att vara skådis tihi;) TACK! Det har varit en fantastisk resa…nu får vi se hur det går med hela BL gänget! Jag har fullt förtroende:)
    MVH Tanja D

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar