Annons
3 March 2012

Triatlon För RainCatcher och LA Moments

Efter en stjärnspäckad vecka, med flera typiska “LA moments” som vi kallar dem efter att ha bott här så länge, så är jag redo för vårt Fitness Triatlon imorgon Söndag. Först för dem som inte vet vad ett LA Moment är: När man träffar Madonna med rullar på huvudet på Rite Aid, eller att man får studera ett helt garderobs ombyte i bilen bredvid när någon väntar på att rött ljus ska slå över till grönt. Gärna med ansikts eller armhåls rakning till! Jag fick träffa Kevin Tainton, som ville prata om träning i LA, och medan vi satt på cafeet bredvid mitt jobb, så kommer min vän Jeremy och pratar lite strunt, och vill sitta med oss. Jag reflekterar nog inte så mycket, men kevin blir impad eftersom det är Jeremy Piven från showen Entourage. Sedan fick vi visa bilder på Blossom (både jag och Kevin stolta som få haha) och jag insåg så småningom av reaktionen att det var ett fett LA moment! Jag förbereder mig för ett fitness triatlon: Trappor På Beachen/Yoga/Simma för att samla in lite pengar för en organisation jag stöder och brinner för. Raincatcher.org installerar vattenfilter i svåråtkomliga byar i Indien och nu också Afrika, så att alla kan ha tillgång till rent vatten. Tänk om du inte hade vatten och dricka varje dag? Prova och gå utan en dag, och se vad som händer? Kolla in organisationen här!!
RainCatcher

Det ska bli spännande att se vem som kommer och leker!! ALLT är möjligt!! Jeremy sa nej tyvärr haha. Man kan öven stödja genom att bara donera eller kanske tom skapa ett EGET Fitness Triatlon hemma?

Lev Högljutt!!!

Kommentarer

Inga kommentarer än.

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar