Annons
7 December 2010

TWITTER!!!!!

Hänger ni med på Twitter!? Där kan ni få stöd, glädjeutrop och allt annat LoudFitness dagligen…om ni vill alltså!http://twitter.com/loudfitness

NU är det bestämt!!  2011 kommer jag med en fantastisk Live Life Loud Retreat i Bahamas!! Mer detaljer följer…Välkomna!!

 

Läs mer om:  Twitter

Kommentarer

  1. Szofia,  10 December, 2010 13:33

    Grymt, nu följer jag dig på Twitter. Du är en stor inspirationskälla Tanja! Kolla gärna min blogg 🙂

  2. Sara,  11 December, 2010 11:18

    Hej var kommer du i från?. Jag kommer fån sverige, jag bor i Norrtälje. Vart bor du??? Jag är en tjej och jag är 13 år. jag har fyra syskon. Hur många har du? I dag ska jag fika, vad ska du göra då??. Hur mycket tränar du per dag?. jag tränar ingenting på dagarna. jag är myxcket med mina kompisar på fritiden. vad gör du på fritiden??:). ha det så bra! kram Sarah och Josefin!:)

  3. tanja,  11 December, 2010 18:12

    Hej tjejerna!Jag är född och uppvuxen i Kristianstad men mina föräldrar kommer från forna Jugoslavien. Jag har två syskon och en massa hjärtesyskon (mina vänner) som jag tycker om väldigt mycket! Vad roligt att ni frågar så många frågor:)…jag spenderar också ganska mycket tid med de människor jag älskar när jag kan ..och tränar gör jag nästan varje dag. Tack för att ni läser tjejer!!

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar