Annons
22 August 2010

Ursäkter, ursäkter och fler ursäkter…

I början av en livsförändring, eller vilken annan omedveten förändring som helst, så är det allra mörkast. Något måste ju hända för att man ska känna sig manad att bryta sig ur. Vare sig din hälsoresa innebär mindre förändringar och milda resultat, eller stora livsavgörande förändringar så börjar den någonstans i landet där man har haft för många ursäkter.

Man kanske har det för bra. Eller så har man inte tid. Eller så är det jobbigt att börja träna. Really? 😀 den är rolig.  Eller kanske att man inte tycker OM att träna eller att hälsosam mat inte kan smaka gott. Jag kan hålla på hur länge som helst.

VARJE DAG gör man nya val: vad man ska äta, vad man ska ha på sig, om man ska träna eller inte. Varje dag har du en NY chans att välja något som kommer att få dig att må bättre. När man gör starka val om att ta hand om sig själv så skickar man positiva signaler om kärlek till sig själv. Och om du skickar kärleks signaler till dig själv så känner definitiv din omgivning av det.

Och om du ÖVER HUVUD TAGET bryr dig om dina nära och kära, så är en hel, frisk och glad DU en väldigt viktig förutsättning :). Testa dig själv, kan du göra ett hälsosammare val om dagen? Går det verkligen att välja livet? Om du läser den här bloggen så VET jag att du har viljan!!!! Nu är det baara att välja och vraka:) Gå till min Loud Fitness-sida på FaceBook och få nya tips varje dag om hur du kan förändra små saker i ditt liv!!

Lycka till och

Live Life Loud!


Kommentarer

 1. Karin,  31 August, 2010 22:32

  Hej! Tänkte bara höra om du inte kan tänka dig att ha lite större text på dina blogginlägg. Det du skriver är riktigt bra men det är lite svårt att läsa ibland. Visserligen kanske det har med min webbläsare att göra men jag tror inte att det skulle skada med någon punkt större text iallafall. Tack för en grym och peppande blogg! /Karin

 2. tanja,  04 September, 2010 17:27

  Hahahaha Hej Karin men Självklart!! Jag ska försöka ändra på det, man e ju inte så teknisk hihi! tack för att du läser:)
  T

 3. victoria w,  10 September, 2010 12:38

  Bra inlägg & bra blogg 🙂 Måste bara berömma dig efter att ha sett första programmet av Biggest Loser Sverige i måndags, du har ju en vältränad kropp “to die for” & verkar dessutom vara en riktigt bra PT!! Så jag skulle bli jättetacksam om du ville hjälpa mig lite genom att svara på en fråga angående träning/kost:

  Jag är nämligen redan ganska vältränad och är otroligt intresserad av hälsa så jag vet i princip vad som är nyttigt/onyttigt & hur man ska träna för att få resultat.. men ändå känns det som att jag, nu när jag bestämt mig för att toppa formen – få bättre kondition & bli starkare – inte riktigt vet hur jag ska gå tillväga, i praktiken. Skulle du kunna ge mig några tips på bra kost innan/efter träning & vad för slags träning som ökar kondition & fettförbränning samtidigt som musklerna bibehålls starka?

  (PS. Jag är 19 år gammal, ca 158 lång & väger ca 57 kg, dansar street 1-2 ggr i veckan & brukar däremellan jogga/styrketräna! DS.)

  Tack på förhand,
  Mvh Victoria

 4. tanja,  17 September, 2010 11:22

  Hej Victoria!! Det är ju svårt att ge dig specifika råd eftersom jag inte känner dig eller din exakta historia,, MEN generellt för en tjej i din situation kan jag föreslå förändring!!!! Har du testat Kettlebells? Kick boxing? En ny form av träning som är ganska intensiv hade kanske funkat för dig!!?? Min kropp förändras ganska mycket när jag kör något helt annat i några veckor och vad jag själv lägger in då är kickboxning, bergsklättring, kettlebells och plyometrisk träning (hopp träning, spänst). Hoppas det här funkar som svar:)
  Tack för ditt mail!!

 5. victoria w,  19 September, 2010 20:23

  Jag förstår att det är lite svårt att svara när du inte fått höra min “bakgrund” osv, men tack så jättemycket för ditt svar – det mer än funkar! Jag ska absolut följa dina råd och variera min träning mer, med intensivare träningsformer 🙂 Nej, har tyvärr inte testat kettlebells än, men så fort jag får chansen (bor än så länge i en liten stad som tyvärr inte har den träningsformen) ska jag absolut göra det!! Eller köpa kettlebells och träna själv hemma, detegna är ju också ett alternativ 🙂

  Tack igen för ditt svar, nu blev jag motiverad till tusen!
  Mvh Victoria

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar