Annons
22 March 2010

Utan din kropp är din hjärna ofullständig

Vi forsätter på yoga-temat… Yoga höjer din medvetenhet till kroppen och själen och kopplar ihop den genom att rikta uppmärksamheten på varenda liten del av kroppen medan du rör dig. Du tänker inte på kroppen, men känner den i dina tår, ben, rumpa, armar, fingrar och i hjärtat.

Utan din kropp är din hjärna ofullständig. Kroppen har så mycket vishet och intuition, och yogan kan vara ett sätt för dig att finna kopplingen. Eftersom yoga inte är som gympa, eller löpträning, så kommer man ju inte med i Cirque De Soleil genom idoga Kobror, men om det är svårt att finna en träningsform som är rolig, så är denna definitivt en som erbjuder inre träning, yttre träning, och en underbar känsla av frihet inom sig själv.

Jag slår ett slag for att lära sig Solhälsningen, Krigaren, Kobran, Plankan, och forma kroppen och hjärnan enligt tålamodets och kärlekens principer. Om du inte vet hur man gör så kan du gå till www.loudfitness.com och lära dig övningarna där. Det är ett jättebra sätt for dig som inte riktigt vet, men skulle vilja prova.

Lycka till!!

Kommentarer

Inga kommentarer än.

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar