Annons
12 January 2010

Vad kvinnor vill…

Det är något fantastiskt spännande och förväntansfullt med ett nytt år, en ny vecka, en ny dag… Om man har tur och möjlighet, så kan man fylla den dagen, eller det nya året, med precis vad man vill. Det är ett perfekt tillfälle att lägga om livsstilen, och sikta in på en mer medveten bana av med träning, god mat, kärlek och glädje.

Att leva sitt liv till fullo börjar med att ta vara på sig själv och jobba på att vara sitt bästa jag, må bra, se bra ut, och finna en balans och en mening. När jag tänker på vad det betyder att få vara kvinna i världen idag, så fylls jag av så mycket beundran och glädje av att tänka på hur långt vi kommit. Eftersom jag i mitt jobb fokuserar mest på kvinnor, och träffar alla sorters tjejer, så får jag ta del av så mycket som inspirerar, ger insikt och får mig motiverad regelbundet.

Nyligen tränade jag en skådespelerska som i början av vår träningsperiod inte ens kunde se sig själv i spegeln medan hon tränade. Hon ryggade tillbaka, och vred huvudet ur led för att slippa spegeln. Efter långa tränings- och coachingpass så inte bara tittar hon i spegeln, utan älskar att komma till gymmet och röra på sig!

Efter att ha fått pratat med många tjejer och funderat ut vad som får dem att vilja gå framåt och vad som gör dem till starka kvinnor så visar det sig att tillåtelse att ta hand om sig själv spelar en enormt stor roll.

Läs mer om:  kvinnor, livsstil, nytt år

Kommentarer

  1. Lena,  12 January, 2010 11:23

    Underbart att se dig här! Du inspirerar verkligen till en sund träning med normala ideal….
    Tack!

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar