Annons
23 May 2012

Vår i NYC

Nyss hemkommen från super inspirerande möten på East Coast-en…Jag har själv en sådan där hat kärlek till New York, ÄLSKAR energin, mångkulturen, gotta get me some-attityden, men blir utmattad av samma energi för länge. Vad hände med balansen? Vår i Central Park är makalöst. När man är inne i parken så hör man sällan högljudda Manhattan, vilket nästan är en omöjlighet när man bor där! Jag fick in ett par tränings pass med Keoni på Barrys Bootcamp i Chelsea som piskade oss till löp och sprint: ” Dont pay to walk, walking is FREE in Manhattan!!” och självklart blev det Latin Jazz Live på en urskön Spansk Tapas Restaurang LasVentanas. Reebok  stoppade in mig på ett coolt cyberspace likt hotel Yotel, och sängen var det skönaste jag legat i på lääänge…ja förutom min egen säng då;)

Njut av Din Starka Kropp!

Lev!!

Kommentarer

Inga kommentarer än.

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar