Annons
16 April 2011

Vår känslor…de är nästan här!!!

JAAAAAA jag veeeeet lätt för mig att säga för jag bor i LA, men jag lovar att jag varje dag tänker på vad det är för väder hemma (och får dagligen foton skickade till mig via min BlackBerry!!), och hur ni har det!! LA sprakar av sol och fågel kvitter och ingen blir sprudligare än jag…extra spring i benen, och förra Söndagen sprang jag mina 12 km med blåsor och allt BARA för att det var den perfekta morgonen. Detta har ni att se fram emot: Den Underbara Våren I Sverige-som jag med säkerhet kan säga inte kan upplevas någon annanstans!! Hyacinter som blommar, fåglar som tjattrar i näbb på varandra, och en energi som fyller luften…känner ni?? Nästan? Slut ögonen en stund, och se för ditt inre öga vad ni har att se fram emot, och känn hur det börjar spritta i benen! Kan ni använda den skapade energin för att dra iväg på ett svettigt gympass i väntan på varmare och torrare tider? Om ni behöver lite tränings inspiration kolla in www.loudfitness.com eller April månads nummer av Svenska Fitness Magazine…där är jag med på ett hörn med en riktigt effektiv workout!

Lev Högljutt!

Tanja

Kommentarer

  1. Maggi,  18 April, 2011 21:46

    Våren är HÄR i sthlm. Helt underbart är det. Känns som att alla människor bara går runt och myser med ett leende på läpparna. Fantastiskt!
    Men du har det nog riktigt nice i L.A kan jag tänka mig.

    Allt gott / Maggi

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar